Foto

Ik groeide op bij mijn grootmoeder, Meetje zoals de kleinkinderen haar heten. Cola ? Dat deden we niet in het huishouden van Meetje. Medicijnen ? Enkel als het heel erg nodig was. Snoepen ? Op hoogdagen. Dan bakte mijn grootvader pannenkoeken en bij uitzondering kwam er een doos melocakes in huis voor een verjaardag of een speciale gelegenheid. Op anderen dagen smulden we zonnenbloempitten en noten en zaden. Eten en drinken, dat was voeding in de zuiverste zin van het woord en dat zag je in haar tuin. Kruiden. Groenten. Fruit. Het was een wildernis maar Meetje wist perfect wat waar stond en waarvoor het diende. Wratten ? Ga maar wat mierikswortel uit de tuin aansmeren. Verkouden ? Zelfgemaakte vllierbessensiroop bracht verlichting. Dit was mijn realiteit en daar moet mijn passie voor 'natuurlijk' ontloken zijn.
Natuurlijke voeding, natuurlijk leven en je lichaam de tijd geven om het zelfherstellend vermogen aan te spreken... Het is me met de paplepel ingegeven
Verschillende studies tot oa voedingstherapeut en orthomoleculair therapeut verfijnden mijn visie en mijn kunde.

Good Food Good Mood werd geboren
Vanuit het geloof dat het tijd is als mens om je eigen gezondheid in handen te nemen startte ik Good Food Good Mood.
Op vandaag is de praktijk uitgegroeid tot een plek waar we de mens als één geheel beschouwen. Klachten oplossen door symptoombestrijding behoort tot het verleden. We gaan voor krachtige, haalbare interventies zodat jij je terug vitaal kan voelen !
Daarnaast bieden we gezonde foodboxen aan. Want eten, dat hoort niet alleen gezond maar ook heel erg fun te zijn.

Good Food Good Mood, it's that simple